Daniela Dance
Buikdans les & Tribal Tilburg

Buikdansles en Tribal Bellydance Tilburg

Over mij, Daniela

DanielainBeweging3Tijdens mijn eerste buikdansles werd ik meteen geraakt door de mooie muziek en de sierlijke bewegingen. In deze dans ontdekte ik een stuk van mijzelf door middel van beweging, plezier, expressie en verdieping. De zoektocht naar verdieping van deze dans voltrok zich naast mijn studie van de mens aan de Universiteit voor Humanistiek via de filosofie en andere menswetenschappen. De dans en studie hebben elkaar aangevuld en hebben mijn inzicht in de mens en zijn expressiemogelijkheden verdiept.  Deze dans is voor mij uniek, omdat het geen vaste passen of choreografien kent, maar juist een persoonlijke invulling van de danseres zelf vraagt.

Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig danseres, waarbij passie humor en subtiliteit elkaar afwisselen in mijn dans en lessen. Ik heb vele en zeer diverse workshops en lessen gevolgd van docenten uit binnen- en buitenland.

Sinds 2005 geef ik buikdans les inTilburg. Daarbij treed ik regelmatig op en heb ik samengewerkt met diverse artiesten op verschillende evenementen en festivals, zoals The Dutch U2 Show (theatertour), De Veulpoepers, Amariszi (Gipsy Beats Tilburg) en met verschillende DJs; Dj Rudikuul (Terugspoelen), Dj GrooveB en Vincent Koreman (Extrema Outdoor).

Liefs, Daniela

 

 

Wil je me volgen? Kijk dan op mijn Facebookpagina!