Daniela Dance
Buikdans les & Tribal Tilburg

Buikdansles en Tribal Bellydance Tilburg

2017 here we come!

In januari starten we weer met nieuwe lessen, en kun je weer instromen bij de Belly Basics!  

YES Summer Hafla Bellydance Party

Op 22 juni een buikdansfeest van voor en met alle leerlingen van DanielaDance!!! meer info via info@danieladance.nl en via mn facebook!    

een nieuw jaar, nieuwe lessen!

We starten in januari weer met nieuwe lessen, wat later dan normaal, eerst lekker inspiratie opdoen in het zonnige Marokko! Kijk bij de lessen en geef je op!

Folk’oren festival 26-27 september

Op 26 en 27 september zal in Hooge Mierde het Folklore Festival plaatsvinden, Folk muziek midden in het dorp. Met op zaterdag een Tribal Bellydance demonstratie van DanielaDance! http://www.folkoren.nl

Start nieuw dansseizoen

nieuwe lessen buikdans en Tribal bellydance starten weer vanaf 23 september. Kijk snel bij lessen en geef je op voor een proefles!

Workshop Tribal Bellydance

Woensdag 22 april een kennismakings-workshop American Tribal Style Bellydance Maak kennis met deze bijzondere dans ervaring niet vereist Kosten 5 euro! Tijd 19.00-20.00u The Hiphopfactory Tilburg Geef je op via de site, Facebook of email danieladance@gmail.com

Zonnige Internationale vrouwendag 2015

8 maart was een warme zonnige zondag, een mooie dag voor internationale vrouwendag met weer een ontzettend leuk optreden van DanielaDance en Arwa Gabila op het vrouwenfeest op het AZC Gilze.

DanielaDancers in Blinkers voorstelling

Op 1 februari dansen we weer mee in de Blinkers voorstelling van het Factorium in Tilburg! Kom je ook? Kaarten zijn te vinden via; www.factorium.nl

Nieuwe lessen in 2015

Nieuwe buikdans lessen starten weer in week 3 van 2015! Wil je meedoen, kijk bij mijn lessen en geef je op voor een proefles! Er start ook weer een nieuwe beginnersgroep; de eerste les op 14 januari om 19.00u is vrijblijvend kennismaken!    

Een sfeerfilmpje

Vorige week hebben we weer heerlijk gedanst op muziek van Phill Thornton met het nummer Tribal Space. Dionne, een van mijn Tribal leerlingen, maakte er een klein sfeerfilmpje van: